skip to Main Content

Gebruiken uw klanten regelmatig werkhandschoenen? Bij Kogo vinden wij dat handen het belangrijkste gereedschap zijn en daarom dienen zij dan ook goed beschermd te worden. Met de Duro-Task is dit zeker het geval. Het gaat om een allround werkhandschoen die dankzij zijn gripvastheid, fijne pasvorm en hoge snij- en scheurweerstand de perfecte werkhandschoen is voor groen-, grond-, straat en bouwwerkzaamheden.

Allround

De Duro-Task is breed inzetbaar en geschikt voor algemeen gebruik.

IMG_8926

Duurzaam

Heeft een optimale scheur- en schuurweerstand.

IMG_8123

Gripvastheid

De antislip-coating is van zeer hoog kwaliteitsniveau.

IMG_8102

Vochtregulerend

Ademt goed door en voorkomt vochtige handen.

IMG_8108

Waarom de Duro-Task?

Voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden is het van belang om over kwalitatieve en veilige werkhandschoenen te beschikken. Daarnaast vinden wij het bij Kogo belangrijk dat de werkhandschoen comfort biedt tijdens het werken. De Duro-Task is een fijn gebreide handschoen, voorzien van een latex coating op een drager van katoen, polyester en lycra. Hierdoor is de Duro-Task zeer slijtvast, maar behoudt hij ook zijn flexibiliteit. Dankzij het slijtvaste karakter heeft de werkhandschoen de meest hoog mogelijke scheurweerstand, waardoor het een betrouwbare handschoen is voor vakmensen die veel met stenen, tegels en grove bouwmaterialen werken. Hij gaat langer mee dan vergelijkbare werkhandschoenen en is daardoor de favoriet in de bouw.

Dat de handschoen prettig moet zitten en goed moet aansluiten spreekt voor zich. Dankzij de toevoeging van lycra heeft de werkhandschoen een perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort, zonder dat het grip daar onder te lijden heeft. De antislip-coating is dan ook van een zeer hoog kwaliteitsniveau. Verder zorgt de toevoeging van katoen ervoor dat gebruikers minder snel gaan transpireren, wat het werkgemak verder verhoogt.

Back To Top
×Close search
Zoeken