skip to Main Content

Deze nieuwe generatie Zwakstroom Tuinverlichting Kabel is ontwikkeld om zwakstroom verlichtingssystemen over grotere afstand en met minder kans op storingen aan te sluiten. De met het oog op het milieu onbehandelde 2,5mm² koperen kern geeft aanzienlijk minder weerstand dan de vorige generatie 2,08mm² kabel. Hierdoor kan de  Kogo ZTK-kabel over een grotere afstand zijn functie behouden. Deze nieuwe kabel is tevens buitengewoon soepel en voorzien van een aflopende meteraanduiding, CE-keur en de Eca brandclassificatie.

CE & CPR gekeurd

Brandclassificatie ECA en CE-keur.

IMG_9310

Soepel

Een makkelijk en soepel te verwerken kabel.

IMG_8272

Meteraanduiding

Voorzien van een aflopende meteraanduiding.

IMG_8264

Europese standaard

De kabel is voorzien van 2,5mm² koperen kern.

IMG_8279

Een zwakstroomverlichtingssysteem heeft een betrouwbare kwalitatief hoogwaardige kabel nodig. Daarom is onze zwakstroomkabel opgebouwd uit een dikke 2,5mm² blank koperen kern en een extra soepele PVC isolatiemantel. De zwakstroomkabel is door deze eigenschappen makkelijker te verwerken. Daarnaast kunt u er op vertrouwen dat de kabel minder snel storing geeft dan een vergelijkbare kabel met de dunnere 2,08mm² kern. Wij passen voor 1/5 deel meer koper toe, waardoor het verlichtingsplan beter en met een grotere betrouwbaarheid blijft werken.

Wij voorzien onze kabel van een aflopende meteraanduiding, zodat u altijd precies weet wat u heeft weggelegd en wat er nog aan meters op de haspel aanwezig is.

Onze kabel is te gebruiken tot en met 48 Volt verlichtingssystemen. De 12 volt tuinverlichtingskabel is UV-bestendig. Daardoor kan de kabel boven de grond liggen zonder door UV straling te worden aangetast. Daarnaast is onze kabel voorzien van een CE-keur en deze is getest en gecertificeerd volgens de CPR norm. De kabel valt onder de Eca klasse en is voorzien van een DoP-certificaat (Declaration of Performance). Klik  hier voor de productspecificaties!

Back To Top
×Close search
Zoeken