skip to Main Content

Bent u op zoek naar een flexibele en dunne maar tevens sterke werkhandschoen die zich als een tweede huid om uw hand vormt? Dan is de Wave-Grip® Flex de handschoen die u zoekt! Deze naadloos gebreide werkhandschoen zou door zijn bijzonder sterke Wave-grip coating en het prettige draagcomfort wel eens de meest succesvolle werkhandschoen onder stratenmakers kunnen gaan worden.

Materiaal

De Wave-Grip® Flex is een naadloos gebreide werkhandschoen, voorzien van een gepatenteerde nitril wave coating op een drager van nylon en spandex.

IMG_8165

Duurzaamheid

Met een superieur slijtvaste wave coating van nitril.

IMG_8943

Gripvastheid

Te gebruiken onder zowel droge, natte als vettige (olie) omstandigheden.

IMG_8940

Vochtregulerend

Ademt goed door en voorkomt vochtige handen.

IMG_8129

Waarom de Wave Grip Flex?

Bent u altijd al op zoek geweest naar een prettige werkhandschoen waar u niet snel in zweet? De Wave-Grip Flex kenmerkt zich onder andere door de dunne spandex/nylon drager met een grove wave coating waarin uw handen en vingers soepel kunt bewegen. Bij het dragen van de Wave-Grip Flex, merkt u dat u profijt heeft van alle voordelen die een dikke werkhandschoen kan bieden, maar dan in een flexibele en dunne variant!

De Wave-Grip Flex is te gebruiken onder zowel droge, natte als vettige (olie) omstandigheden. Geschikt voor algemeen gebruik door onder andere hoveniers, stratenmakers, aannemers en steigerbouwers. Beschermt u tegen prikken van struiken, takken, splinters en ijzeren haken (prikbestendigheid). Daarnaast geeft de Wave-Grip Flex u bij het werken met scherpen randen van stenen, tegels en staal (snijbestendigheid) langere tijd voldoende bescherming.

Back To Top
×Close search
Zoeken