skip to Main Content

Sinds 2016 is Kogo Trading B.V. de verdeler van duurzame en innovatie producten op de Nederlandse markt.

Zo geloven wij allereerst in de kansen van de Boomhouder. Dit product stelt elke hovenier in staat om op een moderne manier jongen bomen aan te planten. Daarnaast zijn wij erg enthousiast over onze Zwakstroomkabel. Deze kabel is ontwikkeld om zwakstroom verlichtingssystemen over een grotere afstand en met minder kans op storingen aan te sluiten.

Het aantal verkooppunten willen wij graag uitbreiden, omdat er vanuit de bouw (aannemers, constructiebedrijven, sloopbedrijven, groenbedrijven, installatiebedrijven en gemeenten) volop interesse is in deze innovatieve producten. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze producten goed verkrijgbaar zijn in Nederland. Dit is de reden dat wij op zoek zijn naar dealers die dezelfde kansen in een van onze producten zien en deze op willen nemen in hun assortiment.

Levert u aan groenbedrijven en ziet u zichzelf als een geschikte partij om ons dealernetwerk voor een van onze unieke producten uit te breiden? Vul dan het onderstaande formulier in, waarna wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Back To Top
×Close search
Zoeken