skip to Main Content

Kiest u graag voor innovatieve, duurzame producten die minder belastend zijn voor het milieu? Dan mag de Boomhouder niet in uw assortiment ontbreken. De Boomhouder stelt elke hovenier in staat om op een moderne manier jonge bomen aan te planten. De Boomhouder is een verzinkt stalen in een wokkel gedraaide beugel met daaromheen een voor de boom beschermende rubberlaag. Deze Boomhouder wordt op slechts één houten paal geplaatst en is herbruikbaar. De Boomhouder geeft volledig rondom ( 360 gaden ) steun aan de jonge boom. Die ene paal kan overal rondom de jonge boom worden geplaatst. Dus uit het zicht achter de boom of juist netjes op rij met de andere bomen en hun paal. Bent u het gebruik van boomband beu en wilt u 50% besparen op het gebruik van boompalen? Neem dan snel contact met ons op .

Milieu- en kostenbesparend

U heeft slechts één boompaal nodig. Of geen!
(Bij plaatsing aan een schutting).

Snel en stabiel

Een snelle werkwijze met een langdurig en stabiel resultaat.
Voor een goede wortelgroei.

Robuust en sterk

Gemaakt van verzinkt staal en EPDM rubber laat de boomhouder zich moeilijk beschadigen, vernielen of wegnemen.

Duurzaam en recyclebaar

De boomhouder is herbruikbaar en de gebruikte grondstoffen zijn te recyclen.

Een jonge boom heeft de eerste groei-jaren steun nodig. Daarvoor worden twee houtenpalen tezamen met boomband gebruikt.  De houtenpalen staan aan weerzijde naast de boom en de boom wordt met band tussen deze houten palen opgespannen. Dit geeft slechts naar twee zijden steun en gaat na verloop van tijd hangen. Kogo komt met een buitengewoon mooie en duurzame oplossing.

De Boomhouder is een verzinkt stalen in een wokkel gedraaide beugel met daaromheen een voor de boom beschermende rubberlaag. Deze boomhouder wordt op slechts één houten paal geplaatst en is herbruikbaar. De Boomhouder geeft volledig rondom (360 gaden) steun aan de jonge boom. Die ene paal kan overal rondom de jonge boom worden geplaatst, dus uit het zicht achter de boom of juist netjes op rij met de andere bomen en hun paal.

Ook kan de boomhouder rechtstreeks op een bestaande schutting of muur worden vast gezet, zonder het gebruik van een boompaal. De boombeugel is gemaakt van duurzame materialen zoals verzinkt staal en EPDM rubber.

Buiten de besparing van één boompaal en dus het kappen van een boom is de boomhouder ook herbruikbaar. Als de jonge boom na twee jaar voldoende wortels heeft aangemaakt en stevig in de grond staat kan de boomhouder weg worden gehaald en elders nogmaals worden gebruikt. Over duurzaamheid gesproken. Daarnaast heeft het product een mooie uitstraling en biedt het betere steun dan de bestaande boomband.

De boomhouder is eenvoudig te plaatsen en scheelt ook in tijd die normaal gesproken nodig is om een jonge boom aan te planten.

De boomhouder is voor jonge bomen in één maat leverbaar:

Universeel 7: maat 7 x 30: stamomtrek van maximaal 21cm (20 stuks per overdoos)
Back To Top
×Close search
Zoeken