skip to Main Content

De boomhouder ook wel boombeugel genoemd is een vernieuwende en duurzame manier om jonge bomen aan te planten. De Boomhouder is een verzinkt stalen in een wokkel gedraaide beugel met daarom heen een voor de boom beschermende rubberlaag.  Deze boomhouder(boombeugel) wordt op slechts één houten paal geplaatst en is herbruikbaar. De Boomhouder geeft volledig rondom ( 360 gaden ) steun aan de jonge boom. Die ene paal kan overal rondom de jonge boom worden geplaatst. Dus uit het zicht achter de boom of juist netjes op rij met de andere bomen en hun paal. Bent u het gebruik van uw boomband beu en wilt u 50% besparen op het gebruik van boompalen neem dan snel contact met ons op .

Milieu- En Kostenbesparend

Milieu- en kostenbesparend

Slecht één boompaal nodig. Of geen! (Bij plaatsing aan een schutting).

Robuust En Sterk

Robuust en sterk

Gemaakt van verzinkt staal en EPDM rubber laat de boomhouder zich moeilijk beschadigen, vernielen of wegnemen.

Snel En Stabiel

Snel en stabiel

Een snelle werkwijze met een langdurig en stabiel resultaat.

Innovatief En Modern

Innovatief en modern

De boomhouder is een vernieuwende methode geschikt voor de hedendaagse boomaanplanting.

Duurzaam En Recyclebaar

Duurzaam en recyclebaar

De boomhouder is herbruikbaar en de gebruikte grondstoffen zijn te recyclen.

Sierlijk En Professioneel

Sierlijk en professioneel

Het elegante en kwalitatief hoogwaardige ontwerp te samen met het uitsparen van één boompaal geeft het geheel een strak aanzicht.

Een jonge boom heeft de eerste groei-jaren steun nodig. Daarvoor worden twee houtenpalen tezamen met boomband gebruikt.  De houtenpalen staan aan weerzijde naast de boom en de boom wordt met band tussen deze houten palen opgespannen. Dit geeft slechts naar twee zijden steun. En gaat na verloop van tijd hangen. Kogo komt met een buitengewoon mooie en duurzame oplossing. De Boomhouder (Boombeugel)

De Boomhouder is een verzinkt stalen in een wokkel gedraaide beugel met daarom heen een voor de boom beschermende rubberlaag. Deze boomhouder (boombeugel) wordt op slechts één houten paal geplaatst en is herbruikbaar. De Boomhouder geeft volledig rondom (360 gaden) steun aan de jonge boom. Die ene paal kan overal rondom de jonge boom worden geplaatst. Dus uit het zicht achter de boom of juist netjes op rij met de andere bomen en hun paal.

Ook kan de boomhouder (boombeugel) rechtstreeks op een bestaande schutting of muur worden vast gezet zonder het gebruik van een boompaal. De boombeugel is gemaakt van duurzame materialen zoals verzinkt staal en EPDM rubber.

Buiten de besparing van één boompaal en dus het kappen van een boom is de boomhouder (boombeugel) ook herbruikbaar. Als de jonge boom na twee jaar voldoende wortels heeft aangemaakt en stevig in de grond staat kan de boomhouder (boombeugel) weg worden gehaald en elders nogmaals worden gebruikt. Over duurzaamheid gesproken. Daarnaast heeft het product een mooie uitstraling en biedt het betere steun dan de bestaande boomband.

De boomhouder (boombeugel) is eenvoudig te plaatsen en scheelt ook in tijd die normaal gesproken nodig is om een jonge boom aan te planten.

De boomhouder is voor jonge bomen in twee maten leverbaar:

Light: maat 6 x 25: stamomtrek van maximaal 18cm (40 stuks per overdoos)
Heavy: maat 8 x 30: stamomtrek van maximaal 24cm (20 stuks per overdoos)
Back To Top
Zoeken