skip to Main Content

Bij Kogo helpen we u graag om nog meer plezier te halen uit uw werk, zonder te worden gehinderd door een schadelijk of storend geluid. Met de H3 actieve gehoorbeschermer kunt u beschermt werken, zonder dat u zich afsluit van de gewone omgevingsgeluiden. Daarnaast kunt u dankzij de bluetooth functie luisteren naar uw favoriete muziek en telefoneren via de headset.

Actieve dempfunctie

De headset beschermt u tegen geluiden boven de 82dB.

IMG_8249

Bluetooth functie

Maakt verbinding via bluetooth.

IMG_8256

Bluetooth functie

De gehoorbeschermer is eenvoudig te koppelen via de Bluetooth verbinding.

IMG_8241

Oplaadbaar

De gehoorbeschermer is voorzien van accu die u op kunt laden via een micro-usb kabel.

IMG_8262

Waarom de actieve gehoorbeschermer?

Gehoorbescherming is een serieuze zaak en het is daarom noodzakelijk om goede gehoorbescherming te dragen in een luidruchtige werkomgeving. Wanneer het geluid boven de 82dB komt, kunt u al gehoorschade oplopen. Daarom wordt de actieve gehoorkap van Kogo automatisch geactiveerd wanneer het geluid boven de 82dB komt. Wanneer het geluidsniveau weer omlaag gaat, gaat de gehoorkap uit zichzelf weer open.

De inklapbare headset is gemaakt van metaal en kuntstof en is daarnaast voorzien van bluetooth. De oorschelpen zijn voorzien van dempkussen met daarachter de nieuwste communicatie elektronica. Om de headset te kunnen beschermen tegen beschadigingen, wordt deze geleverd in een stevige beschermhoes.

Back To Top
×Close search
Zoeken